Selasa, 14 April 2009

da show!!!


setelah 2bulan lebih bekerja keras untuk mementaskan teater patung2, kami telah berjaya mementaskannya..aku rasa bekerja sebagai stage manager lagi memenatkan dari berlakon..selama ni aku berlakon xlah penat macam ni...

semasa membuat pementasan ada sedikit kesilapan dibelakang tabir...kesilapa teknikal...
walkie talkie aku abes baterry dan satu lagi rosak...
so mintak maaf la pada helmy,qia n eddy coz xdapat Q...hihi...tapi papehal pon diz production a very999 good production!!!!
congrats u guyz!!!!hihi... pasni kalo ade offer belakon,aku sanggup pegang watak kecil daripada jadi SM...semoga semuanya sukses!!!

7 ulasan:

  1. congratulations everyone :D

    gigit jari tak pat tgk korg...huhuh

    BalasPadam
  2. sape soh xtengk...hihi...mashi...

    BalasPadam
  3. same2...hikhik..nanti ade teater bagi tau...aku nak join...nak try audition...kije bawah ko plak

    BalasPadam
  4. gua nye projek teater tak dapat buat sbb masalah kos dan dana, mber2 gua pun tengah menunggu je.. sebagai ganti gua akan buat majlis "Mistik dan Akustik" (sama mcm puisi dan akustik jugak) pulak maybe dlm bulan 7 insyaallah.. sbb kos nak buat majlis kecil ni jauh lebih kecil dari kos teater..

    so gua bg cadangan kat lu,, kalau lu betul berminat, lu join group2 luar yang ada, dari situ lu boleh timba pengalaman depan dan belakang pentas. kalau ada keizinan isyaallah kita semua boleh berkolaborasi.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. gua jemput sape nak buat show,

    Tema : Dunia Gelap
    Tarikh: 19 july 2009.
    Tempat: Laman Budaya Shah Alam
    Masa : 8.15 malam sampai habis.
    Makanan : disediakan secara ala kadar insyaallah.
    Bayaran : Gua tak bayar... tapi kalau ada org nak bayar kat gua ok je..

    iklan dan maklumat untuk tema sila rujuk iklan di blog gua.

    BalasPadam